Bud på Premier League tabellen 2022/23

Premier League 2022/23 sparkes i gang fredag den 5. august, hvor Crystal Palace tager imod Arsenal i åbningskampen. Et kampprogram på seksten spillerunder skal afvikles inden midten af november, hvor den bedste række i engelsk fodbold (og andre turneringer rundt om i Europa) vil holde pause grundet det første vinter-VM nogensinde. Premier League genoptages den 26. december og løber frem til den sidste weekend i maj.

Manchester City er de forsvarende mestre og holdet, som alle skal slå igen. Pep Guardiolas hold har nu vundet fire af de seneste fem titler og forventes at sejre igen i 2022/23. Sidste sæsons trio bestående af nedrykkede hold, Burnley, Watford og Norwich City, er blevet erstattet af Fulham, Bournemouth og Nottingham Forest.

Så hvordan vil Premier League tabellen se ud, når hvert hold har spillet 38 kampe? Her finder du vores bud på sæsonen 2022/23, der er baseret på en gennemgående analyse af de 20 hold. Vi har evalueret hvert holds målmand, forsvar, midtbane, angreb og bænk på en skala fra 1 til 10, hvilket har givet os en samlet score på op til 50. Sørg for at klikke på de forskellige links i artiklen for at læse en dybdegående analyse af hvert hold.

Premier League 2022/23 slutplaceringer – Hold for hold

1. Manchester City – 48/50 point

De forsvarende mestre havde allerede sidste sæson en startopstilling i topklasse, og de har nu tilføjet en norsk superstjerne til deres trup. City vil igen være det hold, der skal slås. Læs hele analysen af Manchester City.

2. Liverpool – 48/50 point

Sadio Manes farvel er blevet opvejet af Darwin Nunez’ ankomst. Liverpool kom voldsomt tæt på sejren i sidste sæson og vil presse Manchester City hårdt igen. Læs hele analysen af Liverpool.

3. Tottenham – 42/50 point

Med Antonio Conte i spidsen kan en titeludfordring meget vel være mulig for Tottenham i denne sæson. Læs hele analysen af Tottenham.

4. Chelsea – 41/50 point

Chelsea bør kunne sikre sig endnu en top fire placering, men de vil nok ikke komme længere op end det. Læs hele analysen af Chelsea.

5. Arsenal – 40/50 point

Arsenal har styrket deres trup efter at have misset Champions League i sidste sæson, men femtepladsen kan meget vel være placeringen, hvor de igen vil ende i 2022/23. Læs hele analysen af Arsenal.

6. Manchester United – 39/50 point

Erik ten Hags æra er begyndt, men Manchester United har stadig mange problemer at løse. Læs hele analysen af Manchester United.

7. West Ham United – 39/50 point

David Moyes har gjort et strålende stykke arbejde i West Ham, som formodningsvis vil være med i kampen om de europæiske pladser. Læs hele analysen af West Ham United.

8. Leicester City – 38/50 points

Leicester kan hoppe tilbage fra en undervældende sæson i 2021/22, men de har ikke lykkedes med at forstærke holdet i løbet af transfervinduet. Læs hele analysen af Leicester City.

9. Aston Villa – 38/50 point

Aston Villa er en ambitiøs klub med øjnene rettet mod top syv, men der er stadig arbejde at gøre. Læs hele analysen af Aston Villa.

10. Newcastle – 36/50 point

Newcastle vil ikke være truet af nedrykning denne sæson, men Europa vil sandsynligvis være udenfor rækkevidde. Læs hele analysen af Newcastle.

11. Crystal Palace – 35/50 point

Patrick Vieira gjorde et fantastisk stykke arbejde sidste sæson, og hans Crystal Palace mandskab skulle komfortabelt kunne finde sin plads midt i tabellen igen. Læs hele analysen af Crystal Palace.

12. Brighton – 35/50 point

Brighton vil sigte efter endnu en slutplacering i den øverste halvdel, men de skal blive mere effektive oppe foran. Læs hele analysen af Brighton.

13. Wolves – 34/50 point

Wolverhampton Wanderes afsluttede sidste sæson dårligt, og det er usandsynligt, at de slutter i den øverste halvdel denne gang. Læs hele analysen af Wolves.

14. Everton – 33/50 point

Der bliver ingen hurtig løsning for Everton efter skuffelsen i sidste sæson, men de bør styre uden om nedrykningskampen. Læs hele analysen af Everton.

15. Brentford – 32/50 point

Brentford vil være desperate efter at undgå anden-sæson syndromet, men et tilbageskridt er en klar mulighed. Læs hele analysen af Brentford.

16. Nottingham Forest – 32/50 point

Nottingham Forest har gjort et imponerende stykke arbejde på transfermarkedet, og Steve Cooper kan holde dem oppe fra nedrykningsstregen. Læs hele analysen af Nottingham Forest.

17. Southampton – 31/50 point

Southampton er begyndt at satse på ungdommen, men overlevelse i ligaen bliver deres første prioritet denne sæson. Læs hele analysen af Southampton.

18. Leeds – 29/50 point

Jesse Marsch ønsker at sætte sit eget præg på dette Leeds hold, men tabet af deres to bedste spillere er et kæmpe problem. Læs hele analysen af Leeds.

19. Fulham – 28/50 point

Fulham vandt Championship i sidste sæson, men har haft problemer i Premier League de seneste år. Læs hele analysen af Fullham.

20. Bournemouth – 28/50 point

Bournemouth er favoritter til nedrykning, og vi regner med, at en øjeblikkelig tilbagevenden til den næstbedste række er i sigte. Læs hele analysen af Bournemouth.