Poker Lobby

Om turneringer

Om turneringer

Spillets formål

I en pokerturnering er det dit mål at ende med alle din modstanders chips.

Sådan foregår en turnering
Turneringer spilles mellem en gruppe deltagere, som alle har betalt et fastsat beløb (buy-in), der bruges til at betale vindere og husets fee.
For eksempel, 5€ + 1€ betyder, at du køber dig ind i spillet for €5 og giver €1 til huset. Turneringen er slut når en spiller har vundet alle chips.

Begrænset risiko
Ulig de traditionelle Cash games I poker, er risikoen I turneringsspil begrænset og dermed det ideelle sted at start for alle der ønsker at prøve kræfter med poker.
Re-buy og Add-on
Nogle turneringer tilbyder dig muligheden for at købe ind igen, hvis du ryger ud og add-on (flere chips).

I poker lobbyen

Do kan vælge at spille Sit and Go turneringer eller spille planlagte turneringer i vores lobby. Det er muligt at filtrere spillene, så du kan se spil efter din smag og ved at dobbeltklikke på turneringen, som du vil spille, er du klar til at ordne buy-in delen. Efter dette er du klar til at spille.
Der er adskillige forskellige turneringer fra Sit and Go turneringer, der starter når nok spillere sidder ved bordet og til de planlagte turneringer, der starter ved den planlagte tid. Kig igennem vores poker klient for at få et overblik over hvad vi tilbyder.