Spillemyndigheden

Spilleregler

1. Regler ved afbrudt forbindelse

Hvad sker der hvis jeg mister forbindelsen mens jeg spiller?

Hvis din forbindelse afbrydes, vil vores software forsøge at genoprette forbindelsen automatisk og sende dig tilbage til dit sæde. Da der til tider opstår problemer med din internetforbindelse, anbefaler vi at du har en alternativ internettilgang i tilfælde af tabt internetforbindelse.
Hvis du ikke når at reagere mens det er din tur og du stadigvæk er en del af puljen, så vil du blive markeret som ”væk/away” og checke, hvis det er muligt og folde til ethvert bet. I det uheldige tilfælde at du mister forbindelsen kan du blive placeret i en ”kunstig all-in”, der betyder at du vil blive markeret som løbet tør for chips og derfor kun kan vinde puljen fra det sidste punkt du satsede penge eller callede. ”Kunstige all-ins” kan kun ske, når du spiller Fixed Limit ring games og ikke i andre typer spil, som spil med Pot Limit, No Limit eller i turneringer.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mister forbindelsen midt i en turnering?

Forsøg at logge ind igen, så hurtigt som muligt. Du vil stadigvæk sidde ved dit bord og blive check/folded indtil du vender tilbage. Spillet kører på autopilot indtil du er logget på igen. ”Kunstige all-ins” sker ikke i turneringer.

Mit turneringsbord frøs og jeg kan ikke sætte mig ved bordet igen.

Det er ikke usædvanligt at din session udløber. Det vigtigste er blot at du sætter dig ved bordet hurtigt. Luk vinduet med bordet og genstart poker-lobbyen. Derefter kan du vende tilbage til dit turneringsbord, mens vores system automatisk checker/folder for dig. Du taber ikke andet end de blinds det er din tur til at placere mens du er væk.

Hvorfor får jeg beskeden "serveren svarer ikke", når jeg forsøger at logge ind fra mit arbejde?

Du sidder sikkert bag en ”firewall”, som er en sikkerhedsforanstaltning der beskytter dit netværk fra uautoriseret adgang. Denne foranstaltning begrænser blandt andet din adgang til nogle standardsider og vores poker er muligvis ikke på den godkendte liste. Hvis du efter at have konfigureret din firewall stadigvæk ikke kan få adgang, så kan du kontakte kundeservice for hjælp.

2. Mulige betting strukturer - Definitioner

Hvad betyder "Limit"?

I strukturerede limit spil er alle bets og raises fastsat til et bestemt beløb. Den fastsatte grænse er for eksempel $5 i de første to runder og $10 i de sidste to runder i et $5-$10 Hold’em spil. Der kan være et maksimum af 4 bets/raises per indsatsrunde. Dette inkluderer et bet, raise, re-raise og en begrænsning.

hvad betyder No-Limit?

I et no-limit spil skal et bet eller et raise være mindst den nuværrende grænse og den sidste bet/raise. Ingen højere grænse er til stede end den mængde chips spilleren har ved bordet. Der findes heller ikke et maksimum antal raises.

Hvad betyder Pot-Limit?
I pot-limit spil skal bet/raise være mindst grænsen og det sidste bet/raise, men i pot-limit spil må bet/raise maksimum have værdien af rundens ”pot” (puljen) plus alle bets på bordet inklusiv nuværende spilleres call. Der er intet maksimum antal raises.