Privatlivspolitik

NordicBet respekterer dit privatliv. Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til at sikre dine personlige oplysninger og behandler din personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende lov om persondata.

Denne privatlivspolitik omhandler, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger og gælder for BML Group Limited og dens tilhørende virksomheder, der er registreret i Europa og driver de kommercielle brands, der refereres til som 'vi', 'os' eller 'vores' i denne politik. Denne politik gælder ikke for andre virksomheder i den bredere Betsson-gruppe.

Vores privatlivsløfte er:
 • At behandle die informationer sikkert og privat.
 • Ikke at sælge dine informationer.
 • At give dig muligheder for at kontrollere og gennemse dine markedsføringsvalg når som helst.
Hvem vi er

Bemærk venligst, at den dataansvarlige for dine personlige oplysninger er BML Group Ltd, en maltesisk virksomhed med registreret adresse på 'Betsson Experience Centre', Ta' Xbiex Seafront, Ta' Xbiex, XBX 1027, Malta.

Principperne i denne privatlivspolitik gælder i alle tilfælde, hvor BML Group Ltd behandler dine personlige informationer som dataansvarlig med formål beskrevet i denne politik. BML Group Ltd er en del af Betsson Group.

Hvilken information indsamler vi om dig?

Information du oplyser:
Vi indsamler information, som du frivilligt oplyser, når du bruger vores servicer, eksempelvis når du registrerer dig som Nordicbet-kunde. Typerne af information som du oplyser, afhænger af de specifikke funktioner og servicer du benytter, og du vil ikke være i stand til at registrere din konto uden at oplyse den følgende information.
 • Kontaktinformation: dit navn, efternavn, adresse, alder, fødselsdato, køn, e-mailadresse, telefonnummer, postnummer.
 • Finansiel information: for at levere online betalinger indsamler vi dine bankinformationer og transaktionsoplysninger, eksempelvis betalinger til- og fra din konto hos os.
 • Ydermere er vi grundet hvidvasklovgivning påkrævet ved lov at efterspørge supplerende dokumenter som f.eks. identifikationsdokumenter inkl. dit foto, dokumenter vedr. din indkomstkilde, forbrugsregninger mm.

Information vi modtager fra tredjeparter:
Vi kan kombinere information, vi indsamler om dig, med information vi modtager om dig fra andre kilder, som f.eks. offentlige databaser, udbydere af demografisk information og andre tredjeparter. Grundet regulatoriske krav indsamler vi 'know your customer' (KYC) information fra specialiserede tredjeparter. Denne type information bliver kun indsamlet, når det er rimeligt nødvendigt for virksomhedens aktiviteter.

Information der bliver indsamlet automatisk fra din enhed:
Vi og vores tredjepart-serviceudbydere kan indsamle information automatisk fra din enhed på forskellige måder, herunder:
 • Via din browser eller enhed: Bestemt information bliver automatisk indsamlet af de fleste browsere via din enhed, som f.eks. din IP, enhedstype, sprog og hvilken internetbrowser du bruger. Vi bruger denne information til at sikre, at vores servicer fungerer hensigtsmæssigt.
 • Via dit brug af en app: Når du downloader og bruger en af vores apps, kan vi tracke og indsamle information om dit brug af appen, eksempelvis dato og tid, appen på din enhed får adgang til vores servers, samt hvilken information og filer, der er blevet downloadet til appen.
Læs venligst vores Cookiepolitik, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi bruger cookies.

Hvordan bruger vi dine personlige informationer?

Vi vil kun behandle dine personlige data som det beskrives i denne privatlivspolitik. Vi bruger dataene til operere vores websitets, tilbyde dig servicer du efterspørger, levere vores finansielle transaktioner, besvare dine spørgsmål og til at efterleve regulatoriske krav om f.eks. sikkerhedstjek mod svindel samt andre sikkerhedstjek, der påkræves os af hvidvasklovgivningen. Dine informationer kan f.eks. blive brugt på følgende måder:
 • Til at behandle din registrering samt oprette og beskytte din konto (inkl. tjek for at verificere din alder og sikre mod svindel)
 • Administrere spillene du spiller og informere dig, hvis du har vundet en præmie eller modtaget en bonus;
 • Udbyde, vedligeholde, forbedre og individualisere vores servicer, samt analysere hvordan kunder bruger vores servicer og website;
 • Kende dine præferencer og sikre at indholdet på vores website er præsenteret mest effektivt for dig og din computer eller mobilenhed;
 • Sende dig information om din konto, servicer eller tilbud du kan benytte med din konto, hvis du har indvilliget i at blive kontaktet med markedsføringsformål. Under dine kontoindstillinger har du fuld kontrol over markedsføringsindstillinger, og du kan framelde modtagelse af markedsføringsmateriale når som helst.
Ydermere vil vi i nogle tilfælde bruge dine personlige informationer til research, herunder evaluering af kundeoplevelser, hvordan vi kan forbedre vores produkter og servicer, prioritere vores produkters funktioner, forbedre produktdesigns, samt evaluere kampagner så kommunikationen er relevant og hensigtsmæssig.

Vi respekterer dit privatliv og arbejder hårdt for at sikre, at vi lever op til alle regulatoriske krav. Vi forbeholder os dog retten til at behandle dine informationer yderligere i et omfang påkrævet ved lov, eller til at understøtte en retlig- eller strafferetlig efterforskning.

Hvad vi med sikkerhed ikke vil gøre:
 • Vi vil ikke sælge dine personlige informationer til tredjeparter.
 • Dine informationer VIL IKKE blive overdraget til andre tredjeparter med markedsføringsformål uden dit samtykke. Du kan ændre dine markedsføringspræferencer når som helst under dine Kontoindstillinger-> Markedsføringsindstillinger.
Hvem kan vi dele dine oplysninger med?

Dine personlige informationer kan (med formål beskrevet i denne politik) blive overført eller offentligjort til enhver virksomhed i Betsson Group og tredjeparter, hvis der foreligger en rimelig begrundelse for at behandle dine informationer på vores vegne, herunder:
 • Vores specifikke udbydere af voice calls-servicer eller SMS kommunikation i form af eksterne servicer.
 • Vores betalingsudbydere, baseret på dine tilvalg, for at behandle dine betalinger samt ind- og udbetalinger.
 • Vores samarbejdspartnere imod bedrageri, udbydere af risikohåndtering og efterlevelse, efter kontraktuelle sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte dine personlige informationer er implementeret, for at opfylde vores lovmæssige forpligtigelser.
 • Vores partnere, der hjælper os med at skabe en bedre oplevelse for dig, baseret på dit eksplicitte samtykke.
 • Fra tid til anden kan vi også dele dine personlige data med vores specialiserede partnere med henblik på research, analytisk profilering og statistisk analyse. Du har retten til når som helst at indvende mod behandling af dine informationer med research formål (inklusiv profilering) ved at sende din indsigelse til dataprivacy@betssongroup.com.
Hvor påkrævet ved lov kan dine personlige informationer blive offentliggjort til en gældende statslig- eller regulerende myndighed, sportsorganisation eller håndhævende myndighed. Dine personlige informationer kan ligeledes blive offentliggjort til enhver regulerende myndighed eller sportsorganisation i forbindelse med at opretholde integriteten eller håndhæve reglerne for en sport og/eller forebygge eller blotlægge forbrydelser, samt i tilfælde hvor Betsson Group har rimelig grund til at mistænke, at du kan være involveret i en overtrædelse af sådanne regler eller lov, have kendskab til en overtrædelse af sådanne regler eller lov, eller på anden vis udgør en trussel imod integriteten af den relevante sport eller begivenhed. Disse organisationer kan bruge dine informationer til at efterforske og handle efter enhver af sådanne overtrædelser i henhold til deres procedurer.

Vi videregiver ikke dine personlige informationer til tredjeparter med andre formål, med mindre du har givet eksplicit tilladelse til, at vi må gøre således, eller dette er tilladt ved lov.

Hvor lang tid opbevarer vi dine informationer?

Vi vil tilbageholde dine informationer i så lang tid som nødvendigt, med de formål, der er beskrevet i denne politik. Efter at have lukket din Nordicbet-konto vil vi kun tilbageholde dine informationer så længe det er nødvendigt for at efterleve vores lovmæssige forpligtigelser i forhold til f.eks. gældende skattelovgivning, hvidvaskningslovgivning og andre regulatoriske krav, samt løse enhver strid, der måtte foreligge. Hvis du ønsker mere information om vilkår for tilbageholdelse af informationer, så kontakt os venligst via dataprivacy@betssongroup.com, så vil vi oplyse de specifikke vilkår, der gælder i dit område.

Dine rettigheder:

Du kan, uden omkostninger, anmode om information vedr. omfanget, kilder og modtagere af den opbevarede data, samt formålet med opbevaringen.

Du har retten til at bede os om at udbedre, fuldende og slette dine personlige informationer, samt overføre dine informationer til anden organisation. Du har retten til at anmode om yderligere informationer om, hvordan dine personlige informationer bliver behandlet. Du har også retten til at protestere imod, hvordan vi behandler dine informationer i visse tilfælde, herunder profilering, og du kan tage samtykker om behandling af dine informationer tilbage, hvor vi har bedt om dem. Du har retten til at indgive en klage til en kontrollerende myndighed, med reference til at vores kontrollerende myndighed er Office of the Information and Data Protection Commissioner på Malta.

Der er findes dog undtagelser til disse rettigheder. Eksempelvis kan adgang til personlige informationer blive afvist i visse tilfælde, hvis offentliggørelsen ville afsløre personlige information om en anden person, eller vi lovmæssigt er forhindret i at offentliggøre sådan information. Ydermere kan vi have ret til at tilbageholde dine informationer, selvom du tager dit samtykke tilbage, hvis lovkrav påkræver os at behandle dine informationer, eksempelvis som hvidvaskningslovgivningen gør det.

Hvordan du kontakter os:

Den dataansvarlige, der er ansvarlig for dine personlige informationer, er, med henvisning til EU-lov om databeskyttelse:

BML Group Ltd, ATTN: Data Protection Officer, 'Betsson Experience Centre', Ta' Xbiex Seafront, Ta' Xbiex, XBX 1027, Malta. E-mail: dataprivacy@betssongroup.com.

Vores Data Protection Officer er Officer Adriana Minovic. Hvis du har spørgsmål vedr. denne privatlivspolitik eller hvordan vi indsamler data, så kontakt os venligst via adressen eller e-mailadressen ovenfor og specificer dit bopælsland og spørgsmål.

Ændringer til vilkårene for denne privatlivspolitik

Vi vil fra tid til anden foretage ændringer og rettelser til denne privatlivspolitik og informere dig ved at annoncere ændringer på denne side og sende dig en e-mail eller besked om ændringerne. Vi vil også give dig muligheden for at samtykke til disse ændringer. Ændringer vil træde i kraft efter annoncering og dit samtykke til ændringerne.

Tidspunkt for seneste ændring: 13/01/2020