Ansvarligt spil

Ansvarligt Spil

Spiller du for meget?

Det kan være både underholdende og indbringende at spille. Men du kan ikke altid vinde. At tabe er en del af spillet, og det skal du være indstillet på. Derfor bør du spille ansvarligt og ikke satse penge, som du ikke har råd til at tabe. Det kan også være vanedannende at spille, så du mister overblikket over tid og penge. Vi her på NordicBet ønsker, at alle dine spilleoplevelser er så positive som muligt, selvom du taber. Vi arbejder derfor hårdt på at hjælpe dig med at kontrollere dit spil.

Vi hjælper dig med at sætte grænser

Vi vil gerne give dig muligheden for at sætte dine egne grænser og budgetter for dit spil. Derfor samarbejder vi med Global Gambling Guidance Group (G4), der certificerer spillesider på Internettet med det ene formål. Sammen leverer vi de redskaber, der skal forebygge usund spilleadfærd og gøre dig i stand til at spille ansvarligt.

Du kan se alle vores forskellige muligheder for ansvarligt spil her.

Hvorfor ikke prøve vores test af dig selv for at se, om du spiller for meget?

Test til vurdering af dig selv

Har du brug for at køle af?

Vi tilbyder en række afkølingsmuligheder, fra 24 timers til 6 måneders selvudelukkelse. Hvis du ønsker en længere periode, eller permanent udelukkelse, bedes du kontakte kundeservice.

Hvis du ønsker at udelukke dig selv fra spil på alle danske sites, kan du besøge ROFUS.

Bemærk at vi ikke ønsker at sende dig nyhedsbreve, mens du er udelukket. Vælger du at udelukke dig fra spil direkte på vores side og ikke i ROFUS, vil du ikke modtage nyhedsbreve i den periode du er udelukket. Vælger du at udelukke dig fra spil via ROFUS, vil du heller ikke modtage nyhedsbreve i den periode du er udelukket. Du kan dog opleve at modtage kommunikation fra os på dagen hvor du udelukker dig selv i ROFUS. Det kan ske da vi kun modtager information om din udelukkelse i ROFUS én gang om dagen. Du har altid mulighed for at tage direkte kontakt til vores kundeservice og informere os om at du ikke ønsker at modtage nyhedsbreve.

Der er software, der kan blokere adgang til spilsites, såsom Betfilter og Gamlock. Vi kan dog ikke stå inde for disse tjenesters effektivitet eller påtage ansvar for eventuelle tab eller skader ved brug af disse tjenester.

Er du bekymret for dine børn?

Er du nervøs for, at dine børn har adgang til denne side? Er du voksen og deler din computer med mindreårige personer, skal du altid sørge for at forhindre adgang til brugernavne, adgangskoder og bankoplysninger. Der findes også software, som du kan bruge til dette formål. Et eksempl er: NetNanny. Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du altid e-maile os på support-dk@nordicbet.dk.

Det er vigtigt, at du forhindrer, at andre får adgang til dine konto- og betalingsoplysninger. Når du logger ind kan du se dato, tidspunkt og IP adresse på det sidste log ind.

18+

Det er ulovligt for personer under 18 år at åbne en konto og/eller at spille på NordicBet. Virksomheden forbeholder sig retten til at anmode om bevis på alderen fra alle kunder og kan stille en konto i bero, indtil der er modtaget tilstrækkeligt bevis herfor.

Er du bekymret for en ven eller et familiemedlem?

Er du bekymret for en ven eller familiemedlem? Er du bekymret for om en ven eller familiemedlem lider af spilleafhængighed? Venligst kontakt vores kundeservice eller en hvilken som helst af de uafhængige organisationer nedenfor. De kan hjælpe både dig og den person, som du er bekymret for, tilbage på rette spor.

Uafhængige organisationer

Her kan du finde kontaktoplysninger på organisationer, der kan hjælpe spillere, personer med spilleafhængighed samt deres familie og venner.

Center for Ludomani - https://ludomani.dk/

CENTER FOR LUDOMANI I KØBENHAVN
FIOLSTRÆDE 17B, ST., TV.
1171 KØBENHAVN K

CENTER FOR LUDOMANI I ODENSE
ØSTERGADE 42
5000 ODENSE C

CENTER FOR LUDOMANI I ÅRHUS
GAMMEL MUNKEGADE 6D
8000 ÅRHUS C

FÆLLES NUMMER 70 11 18 10
MAIL: info@ludomani.dk

• Frederiksberg Centeret - www.frederiksberg-centeret.dk

• Behandlingscenter Tjele - http://www.tjelehuset.com

• Dansk Misbrugsbehandling - www.danskmisbrugsbehandling.dk