SJÆLLÆNDER VINDER KÆMPE JACKPOT PÅ OVER 652.500 KR.

Det var ikke helt tilfældigt, at hjulene var i gang på spillemaskinen Divine Fortune d. 11. august i Brøndby. Spillemaskinen fra NetEnt er nemlig en klar favorit for den 51-årige kvinde, som har spillet på en række forskellige spil over årene. Denne ondag blev dog ikke som de andre gange, hvor hun havde siddet og hygget med et par spil. Pludselig spillede fanfarer og trompeter i kor, og et kæmpe beløb tonede frem på skærmen.

652.550,95 KR.

Selvom hun godt vidste, hvad det betød, blev hun nødt til at kigge en ekstra gang for at være sikker på, at det faktisk var sandt. Det gik dog hurtigt op for hende, at den var god nok. Hun havde vundet over en halv million kroner på et enkelt spin. Sommetider er det alt, der kræves for at vinde den helt store gevinst, og det var tilfældet denne gang.

Det bliver dog endnu vildere. Det er nemlig ikke første gang, at den 51-årige førtidspensionst vinder en kæmpe gevinst. For cirka et år siden, vandt hun en ligeledes en kæmpe jackpot på omkring 620.000,00 kr. på Divine Fortune. Ja, du hørte helt rigtigt. Hele to gange har spillemaskinen udløst en kæmpe gevinst til kvinden fra Brøndby. Det er derfor ikke til stor overraskelse, at Divine Fortune er gået hen og blevet en storfavorit for hende.

”Divine Fortune er faktisk den eneste jackpot-maskine, jeg spiller på. Jeg spiller flere forskellige spil, men vender altid tilbage til Divine Fortune”.

Trods kvindens ægtemand godt vidste, at spillemaskinen før havde udløst en kæmpe gevinst, havde han svært ved at tro på, at det var sket igen. Kan det virkelig ske to gange, at den samme spillemaskine udløser så stor en gevinst til den samme person? Det viste sig at være tilfældet her. Og på sin vis, var det hans fortjeneste, at det skete lige præcis på NordicBet. Han har nemlig selv spillet på hjemmesiden i mange år, og da kvindens tidligere spilleside lukkede, besluttede hun sig derfor for at prøve NordicBet. En beslutning hun vist er glad for, at hun tog den dag i dag.

”Min mand anbefalede især NordicBet på grund af deres hurtige Trustly udbetalinger.”

Den store gevinst er ikke blevet anvendt endnu, og der er heller ikke lagt fremtidsplaner om den helt store fejring. ”Gevinsten skal primært bruges til lidt ekstra sjov i hverdagen for mig, mine børn og min mand.”

Sådan vinder man jackpotten i Divine Fortune

Der er ingen garanteret måde at vinde jackpotten på i Divine Fortune, da den udløses tilfældigt. Det er i Jackpot Bonus spillet, at man kan vinde tre forskellige jackpots, hvoraf den helt store gemmer sig. Det er en progressiv jackpot, hvilket betyder, at den vil blive ved med at vokse i værdi, jo flere spillere, der spiller spillet.

For at vinde den kæmpe jackpot, aka. den progressive jackpot, skal alle tre hjul fyldes med bonussymboler i løbet af Jackpot Bonus spillet. Sker dette, kan du være sikker på en kæmpe gevinst. Gevinstens værdi er dog ikke til at forudsige, da den afhænger fuldstændigt af beløbet, som tidligere spillere har spillet for.

Pssst… Vidste du, at du hos NordicBet også kan spille Divine Fortune Megaways?