Transfer Talk: Salzburg smider ikke 100 mio. i FCK’s kasse

AF SØREN SORGENFRI

Baggrundsfoto: TT

Transfervinduet buldrer afsted, så her er lige en kort update på de rygter, der har domineret overskrifterne på det seneste.

FCK’s fans skal umiddelbart ikke forvente at se Haraldsson lave en VK og blive solgt for et enormt beløb dette vindue.

I kølvandet på salget af Victor Kristiansen forhørte jeg mig hos østrigske journalister (og journalister udenfor Danmarks grænser arbejder som regel noget tættere og mere tillidsfuldt sammen med de klubber, de dækker end tilfældet er i DK) for at høre til muligheden for RB Salzburg også smed 100+ i FCK’s kasse.

Det gør de ikke.



Historierne om 100 millioner kroners interessen har umiddelbart ikke bund. Ifølge mine informationer ligger Salzburgs interesse i lejet 6-6,5 millioner euro plus bonusser og videresalgsprocenter. Bonusser i den type transfers vil typisk antage 1-2 millioner euro.

Til gengæld kan AGF’s fans vinke farvel til Sebastian Grønning. Angriberen har takket nej til norske bejlere og gennemgår i dag lægetjek hos OFI Kreta. Da denne klumme skrives tidligt på dagen, så kan han måske allerede være præsenteret.

Apropos done deal. Så kan Lyngby hejse done deal flaget ud for Kolbein Finnsson. Tysk kilde fortæller, han har sagt pænt farveller til BVB Dortmund og præsenteres hos de kongeblå tirsdag.

Til gengæld ser Vito Hammershøi-Mistratis overgang til Norrkøping ud til at være lidt i vanskeligheder. Parterne kan ikke helt enes om økonomien i casen.

Brøndby lures der lidt på for tiden. Når Maxsø 7-9-13 denne gang måske lykkes med at komme afsted, så hentes der en afløser ind. Det siges på vandrørene, at ambitionen er en yngre spiller med erfaring fra Superligaen.