Transfer Talk: Olsson, Minteh, Skov Olsen, O’Riley og Lindstrøm

AF SØREN SORGENFRI

Baggrundsfoto: TT

Vi nærmer os den officielle åbning af transfervinduet og tager lidt forskud på løjerne med sidste nyt fra vandrørene. Og tæt på bogstavelig talt. Dette bliver nemlig en af de sidste udgaver af Transfer Talk klummen, men mere om det i løbet af næste uge.

Skov Olsen forlader Club Brugge denne sommer. Der pågår et stort arbejde for at finde en interesseret køber i en større europæisk liga, men endnu har ingen klub sat sig til bordet. Club Brugge har – alt efter hvilken liga en interesseret klub kommer fra – sat en pris på 100 millioner kroner og det ligner et skifte til England, hvor klubber som Crystal Palace, Burnley og Bournemouth nævnes.

Vi bliver lige hængende i det belgiske. Anderlecht vil gerne af med Kristoffer Olsson og meddelt FCM og andre interesserede om en prislap på 4 millioner euro – 30 mio. danske.Fra Belgien til Odense. OB’s Minteh skrives kontinuerligt til store klubber som fx Newcastle, men det er vanskeligt at få bekræftet om, der er hold i de rygter. Newcastle synede ham til OB’s kamp mod AGF, men de mange skriverier synes at have bremset OB’s muligheder for at forlænge med spilleren. Derfor er OB nu presset til at få ham solgt denne sommer.

Thradarson forlader som bekendt OB, der er dansk interesse, men det ventes, at islændingen søger lykken udenfor Danmarks grænser.

Sebastian Andersson har mere end en gang været linket til Brøndby, men selv om den svenske angriber forlader FC Köln, så er Brøndby ikke længere en relevant destination.

Celtic arbejder på at sælge dansk-engelske Matt O’Riley og rygtet om Leicester er mere end et rygte, men først skal The Foxes have solgt James Maddison. Arbejdsprisen er i lejet 6-7 millioner pund, hvilket er en anelse lavere end tidligere, men Celtic ser muligheder i at dykke lidt på prisen mod en større bonuspakke frem for at lade midtbanespilleren passe bænken i Glasgow.

RB Leipzig og Frankfurt har strammet op på dialogen om Jesper Lindstrøm. En forhandling der følges tæt i Brøndby, der har 15 procent videresalg over den oprindelige salgspris. Leipzig ser en stærk case i Lindstrøm med mulighed for stort salg til Premier League om max to år, men muligvis allerede sommeren ’24.