Transfer Talk: Ohi, Delaney, Cornelius, 2 x Sørensen og Jørgensen til OB

AF SØREN SORGENFRI

Baggrundsfoto: TT

Det kan være lidt af en død sild som fodboldfan at holde øje med de sidste dage i transfervinduet. Intet sker. Kuk kuk .. er der nogen?

Sådan bliver det med garanti ikke denne gang. Derfor vender jeg lige spanden med kildeinfo og andet godt fra bunden af havnebassinet ud her i en lettere usammenhængende sammenhæng. Bum bum.

Der er fuld skrald på transferaktiviteterne. FC København forhandler med Trabzonspor om en overgang af Andreas Cornelius. En handel der slet ikke er over målstregen endnu idet tyrkerne har brug for en målfarlig afløser.

Rygterne om Thomas Delaneys retur til FCK er lidt tidligt på den. Det ligger ikke i kortene, at landsholdsspilleren returnerer før om tidligst et år fra nu.

Derudover forlyder det på vandrørene, at Viborgs Christian Sørensen samt legionæren Jacob Bruun Larsen også er emner i FCK nu.

Brøndby er langt i forhandlingerne med ’Ohi’. Der mangler et lægetjek og så tiltræder den norske angriber en aftale af tre års varighed.

Og de blågule er ikke færdige med at røre på sig. Som nævnt flere steder har de følere ude på flere spillere. En af dem er Lyngbys Adam Sørensen, hvor der igen er dialog, men parterne er langt fra hinanden. Ifølge en kilde ligger Lyngbys pris på 1,5 mio. euro plus upside.

Der er stadig dialog mellem Nicolai Jørgensen og OB, men spørgsmålet er om striberne ’tør’. Som i at binde an med en angriber, der naturligvis hentes ind som førstevalg, men er han fit og klar eller for rusten? Uanset er det en interessant tilgang OB kan hente der.

Det eneste der er sikkert er, at transfervinduets afslutning ikke bliver kedeligt.