Transfer Talk: Dolberg til Anderlecht og Bisseck til Frankfurt

AF SØREN SORGENFRI

Baggrundsfoto: TT

Først så var det et rygte, så var den død som en sild og nu ligner det en done deal. Ifølge mine informationer så er Kasper Dolberg tæt på at underskrive en kontrakt med Anderlecht.

Den belgiske traditionsklub med dansk træner og sportschef blev for et par uger siden linket med angriberen, hvis karriere efterhånden er gået noget i stå.

Men rygtet blev hurtigt aflivet idet Dolbergs lønkrav mentes urealistiske og Anderlecht sat i forbindelse med andre angribernavne, der kan få storklubben tilbage på ret køl efter en skuffende sæson.Dolbergs sæson har ikke været stort bedre. Udlejet uden succes til Hoffenheim og uønsket i Nice. Tiden i rollen som en af Europas mest efterspurgte angrebstalenter og kontrakt med Ajax er længe væk. Han er mere i kategorien tryk F5 og genstart karrieren.

Her passer belgisk fodbold og Anderlecht perfekt. Han bliver uden tvivl førstevalg og den belgiske liga er stærk, men ikke stærkere end han kan bombe sit ry og rygte tilbage på ret kurs.

Prisen lander på 35 millioner kroner plus bonus og Kasper Dolberg tager en lønnedgang. Ifølge kilder så er der kun få detaljer, der afholder aftalen fra at krydse målstregen.

Apropos målstreg. Så er Eintracht Frankfurt og AGF i dialog om forsvarskrumtappen Bisseck. Tyskerne er klar til at indfri frikøbsklausulen på syv millioner euro, forklarer en kilde med indsigt i Eintracht Frankfurt. Det ligner en case der rykker tættere og tættere på målstregen, men er endnu ikke så tæt på at aftalen ikke kan hijackes fra anden side.