Transfer talk: Brøndby back på vej til Norge?

AF SØREN SORGENFRI

Baggrundsfoto: TT

Transfervinduet er bag os nu, men vinduet er ikke helt lukket i. De norske klubber kan stadig handle, hvorfor spillere i periferien af trupperne rundt om i Superligaen overvejer et sådan skifte nordpå.

Ikke mindst Bodø har jo gjort det glimrende og flere tv-penge skudt ind i systemet, som tidligere beskrevet, kommer fremover til gøre den norske liga attraktiv for danske spillere.

Og ikke kun for spillere på jagt efter spilletid, men også som springbræt videre. Som Junkers hop fra Bodø til japansk fodbold og senest Tengstedts skifte til Benfica og portugisisk fodbold.

Norsk fodbold er igen blevet et udstillingsvindue.



Derfor kan vi de kommende dage forvente at se danske spillere præsenteret i forskellige norske klubber. En af dem kan blive Brøndbys Jens Martin Gammelby.

Højrebacken har som bekendt siden skiftet fra Silkeborg til Brøndby været inde og ude af holdet uden for alvor at slå til og overbevise i den blå-gule trøje.

Ifølge mine oplysninger er Jens Martin Gammelby et varmt navn i flere norske klubber, men favoritten til at lande ham er HamKam.

HamKam trænes som bekendt af Jakob Michelsen, der er i markedet efter en ny højreback til Hamar-klubben.

Det kan blive en åbning for Jens Martin Gammelby, og Brøndby bliver en reservespiller færre. Udover fast spilletid så vil norsk fodbold være et fint udstillingsvindue for backen, der netop er rundet 28 år.