Spil skal være underholdende, men også ansvarligt

NordicBet støtter stolt SPILLEBRANCHENs kampagne for ansvarligt spil.


I Danmark er onlinespil et af de hurtigste velvoksende område indefor spilindustrien.

SPILLEBRANCHEN har lanceret deres kampagne med et stærkt fokus på forbrugersikkerheden på det danske online spillemarked. Det danske online spillemarked har set en kraftig og hurtig vækst tendens indenfor især de sidste par år, branchen leverer årligt over to milliarder kroner i skatter og afgifter til den danske statskasse.

Fordi det danske spillemarked er så stort, betyder det også at vi som spiludbydere bliver nød til at sætte en kraftigere fokus på ansvarligt spil, og det hjælper SPILLEBRANCHEN os med:

“SPILLEBRANCHEN ønsker at fremme et velreguleret dansk miljø for ansvarlige licenserede operatører. I den forbindelse, er det vigtigt for SPILLEBRANCHEN, at vi agerer troværdigt og ansvarligt,” siger Morten Rønde og uddyber: “Derfor har vi parallelt med kampagnen også lanceret et nyt adfærdskodeks, der skal sikre klare rammer og værktøjer, så vi bidrager til at undgå, at onlinespil udvikler sig fra underholdning til spilafhængighed.”Kampagnen starter medio Juni 2020 og har den tidligere TV vært Line Baun Danielsen som frontfigur.
Læs mere om kampagnen her.

Om branchenorganisationen for onlinespil
SPILLEBRANCHEN er brancheorganisation for udbydere af onlinespil på det danske marked. Målet er at sikre, at der er fair og klare konkurrencevilkår for vores medlemmer, og at spil kan fungere som et underholdningselement på linje med mange andre computer og mobilspil. Vi samarbejder med myndigheder, lovgivere, videnspersoner og behandlingstilbud på en række områder, herunder har vi stor fokus på at reducere risikoen for, at deltagelse i spil truer den enkelte kundes privatøkonomi eller mentale sundhed.