Transfer Talk: Maxsø tygger på kontrakt og det ligner 4 år til AC i Chelsea

AF SØREN SORGENFRI

Baggrundsfoto: TT

Med få dage tilbage af transfervinduet, så bliver disse klummer kortere for at kunne følge med i den digitale nyhedsstrøm og tempo. Det kan ikke være anderledes.

Onsdag står Brøndby overfor en stor opgave, når Salzburg kigger forbi i bestræbelserne på at nå adgang til Champions Leagues gruppespil.

Men allerede før kampstart er der gode nyheder på vej til de blå-gule fans.

Efter den forliste transfer til Rostov og russisk fodbold, så er Andreas Maxsø og Brøndby i dialog om en ny aftale.

Den stærke stopper har således modtaget et udspil til en ny kontrakt fra Brøndby, som han tygger på.

Den danske landsholdsstopper Andreas Christensen er i dialog med Chelsea om en ny aftale af fire års varighed. Som en manifestation af tiden, hvor hans kvalitet var til debat hos de blåblusede er long gone og endnu et kapitel i en bemærkelsesværdig karriere er ved at blive skrevet.

Andetsteds er den franske interesse for AGF’s Jon Dagur Thorsteinsson gået i sig selv. Det er et stykke tid siden Nimes bød godt fem millioner kroner for islændingen, men dialogen er gået i stå og interessen for ham er på kølepunktet i takt med AGF’s nedtur.

FCK har lejet Andri Baldursson fra Bologna. Den islandske landsholdsspiller har et stort potentiale, hvilket frikøbsklausulen understreger. Ifølge italienske kilder har Bologna betinget sig en klausul i lejet 15 millioner kroner for den islandske midtbanespiller.

Søren Sorgenfri

42 år. Fast fodbold-blogger for NordicBet. Redaktør for sportsappen ’Sport Inside’, forfatter til flere fodboldbøger, forlægger på sportsforlaget Helmin & Sorgenfri. Tidligere 10 år på BT Sporten og redaktør på fodboldmagasinet ’Clasico’.