Brøndby tæt på ny stopper og FCK i dialog med italiensk klub

AF SØREN SORGENFRI

Baggrundsfoto: TT

Efter lidt EM-dvale, så er Transfer Talk tilbage om end i en lidt kort version, men sådan vil det være disse uger.

Der sker ting og sager i Brøndby IF disse dage.

Salget af Jesper Lindstrøm til Frankfurt er på plads og går igennem. Ifølge mine informationer er det en done deal.

Men også på indgangssiden er der aktivitet. Brøndby er i tæt dialog med Frederik Sørensen, og den aftale ventes at falde på plads snarest.

Stopperen med fortid i blandt andet Juventus og FC Köln har senest spillet i Serie B hos Pescara, men den 29-årige alsidige forsvarsspiller er moden på at vende tilbage til Danmark som lidt af et scoop med sin store erfaring med 352 forsvar.

FC Københavns Mikkel Kaufmann skifter på en lejeaftale for sæsonen til HSV, hvis han i dag består lægetjek. Planen er Kaufmann skal returnere til FCK efter sæsonen med masser af spilletid i benene, men HSV har sikret sig en købsoption på 2 millioner euro plus upside, så i tilfælde af salg så kommer FCK tørskoet i land.

Mere FCK. Flere italienske medier har nævnt, at Inter er interesseret i FC Københavns teenager Silas Andersen, og der er hold i den snak. De to klubber forhandler og nærmer sig enighed, hvorfor Silas Andersen ventes solgt til Inter for omkring en million euro plus upside.

Thomas Delaney har haft fuldt fokus på det danske landshold, men det trækker op til en klubafklaring ret hurtigt efter slutrunden for midtbanespillerens vedkommende.

Crystal Palace og Southampton er inde i billedet, men rygterne om Wolfsburgs interesse er mere end rygter. Der er reel dialog med ’ulvene.’

Det blev en kort Transfer Talk for nu, men sådan må det være i disse uger. Rygter og præsentationer kommer hurtigere end jeg med klummen her kan følge med, så lidt kortere og flere klummer de kommende uger. 

Søren Sorgenfri

42 år. Fast fodbold-blogger for NordicBet. Redaktør for sportsappen ’Sport Inside’, forfatter til flere fodboldbøger, forlægger på sportsforlaget Helmin & Sorgenfri. Tidligere 10 år på BT Sporten og redaktør på fodboldmagasinet ’Clasico’.