• FAQ

  Oftest stillede spørgsmål

   Sådan kommer du i gang

  • Hvad er NordicBet Poker?

   NordicBet Poker er forbundet til Microgaming Netværket. Hos NordicBet kan du spille alle de populære former for poker, både i vores cash games og turneringer. Du kan spille for sjov eller for ægte penge mod tusindvis af andre spillere fra hele verden. NordicBet giver dig muligheden for det, og håndterer de økonomiske transaktioner, men styrer ikke selve spillene.

  • Hvad skal jeg gøre for at kunne spille med?

   Først skal du åbne en NordicBet konto. Derefter skal du downloade vores pokerklient. Vælg et brugernavn og et pokeralias, og start med at spille. For at spille for ægte penge, skal du se afsnittet ”Hvordan indbetaler jeg penge til poker”. Når du har downloadet klienten, er det muligt at gå ind i lobbyen og endda se andre spille før du selv tilmelder dig.

   Bemærk venligst, at du skal være logget ind hos NordicBet Poker med dit poker-brugernavn.

  • Hvordan indbetaler jeg til NordicBet Poker?

   Du indbetaler via din NordicBet konto og overfører det ønskede beløb til poker under “Min poker konto” på hjemmesiden.

  • Hvordan deltager jeg i et spil?

   I pokerlobbyen kan du se alle bordene og finde alle tilgængelige spil. Hvis du markerer et bord, kan du se hvem der spiller og hvor mange chips de har. Herfra kan du vælge lige præcis det bord du ønsker. Enten ved at dobbeltklikke på bordet eller ved at markere de tog trykke på ‘Gå til’ knappen. For at deltage i spillet, skal du blot trykke på et tomt sæde og købe chips. Hvis alle sæder er optaget, kan du sætte dig på ventelisten.

   Generelle spørgsmål

  • Hvor kan jeg finde mere information omkring firmaet?

   Du kan læse mere om NordicBet lige her

  • Hvordan trækker jeg penge ud?

   Du kan trække penge ud til din bank-, Moneybookers eller Netellerkonto. Se venligst udbetalingssiden under ”Min konto”. Først skal du dog overføre penge tilbage fra din pokerkonto til din hovedkonto.

  • Hvem spiller jeg imod?

   Du spiller mod andre spillere fra netværket. Vi har registrerede spillere fra hele verden, så du vil altid kunne finde cash games og turneringer med en masse andre døgnet rundt – hver dag i året.

  • Er der regler omkring brugernavne?

   Du kan vælge lige præcis det navn du ønsker, så lang tid det er unikt og ikke-stødende. Vær dog opmærksom på, at lige så snart du har valgt dit navn, så kan det ikke ændres.

  • Behøver jeg at beholde installationsfilen efter at jeg har installeret softwaren?

   Nej, den kan slettes. Fremtidige opdateringer vil ske automatisk.

  • Behøver jeg at opgradere til seneste Java version?

   Nej, pokerklienten opdaterer automatisk når det er nødvendigt.

  • Kan jeg spille både for sjov og for ægte penge?

   Ja, du kan spille både for sjov og for ægte penge. For at spille for sjov, skal du besøge vores ’Fun Money’ borde.

  • Hvilke spil kan jeg spille?

   Du kan spille 8 forskellige varianter hos NordicBet Poker. De er: Texas Hold'em, Omaha, Omaha High/Low, 7-card stud, 7-card stud High/Low, 5-card draw og 2-7 triple draw.

  • Hvordan starter et nyt spil?

   Lige så snart 2 spillere er aktive ved et bord (enhver som er vist som ‘væk’ betragtes som inaktiv), vil spillet begynde indenfor 30 sekunder.

  • Kan jeg bytte plads i et spil?

   Nej, den eneste made at gøre det på, er ved at forlade bordet og sætte sig igen. Du vil derefter blive betragtet som ny spiller, og hvis der står spillere på ventelisten, vil du ikke være i stand til at deltage før det bliver din tur.

  • Hvad med integritet?

   NordicBets topprioritet er, at skabe et miljø, som alle vores spillere kan stole fuldt ud på. Vi gør alt hvad vi kan for at sikre os, at alle spil afvikles på fair og ærlig vis. NordicBet deltager ikke i nogle af spillene, vi formidler dem kun for vores kunder.

  • I en programsat turnering, hvor kan jeg finde ud af, hvilket bord jeg sidder ved?

   Hvis du er i pokerlobbyen for turneringer ved starttidspunktet, vil du automatisk blive placeret ved dit bord.

   Hvis dette ikke sker, eller hvis du ikke er i lobbyen ved starttidspunktet, så marker venligst turneringen i lobbyen og tryk på ‘Gå til turnering’ efterfulgt af ‘Turneringsinformation’. Her kan du se en liste med alle spillere i turneringen. Tryk på bordet med dit navn for at deltage.

  • Hvad gør jeg, hvis jeg har registreret mig til en turnering, men glemmer at spille den?

   Desværre er der ikke noget at gøre ved det. Hvis du registrerer dig til en turnering, ryger indskuddet ind i puljen og siden til de vindende spillere.

  • Hvad gør jeg, hvis jeg har registreret mig til en turnering, men den allerede er gået i gang, når jeg logger på?

   Indtil du logger på, vil alle dine hænder blive checket/foldet, mens du betaler blinds. Lige så snart du logger på, vil du blive placeret på din plads ved bordet.

   Hvis du ikke bliver placeret automatisk, skal du finde turneringsnavnet i lobbyen og trykke på turneringen. Tryk på dit bord for at deltage.

  • Jeg var registreret til en turnering, men den blev aflyst inden den startede. Hvad sker der med mit indskud og registreringsgebyr?

   I tilfælde af, at en turnering er aflyst inden den starter, vil der ikke blive trukket noget fra kontoen. Dette skyldes, at intet beløb trækkes fra din konto inden du har deltaget i turneringen.

  • Hvad sker der hvis en turnering bliver aflyst mens den er i gang?

   NordicBets udredning af annullerede turneringer kan ske ved hjælp af to forskellige metoder. ’Rollback’ og

   ’Udbetaling’. Alt afhængigt af omstændighederne, vil en af disse to anvendes. ‘Rollback’ vil normalt benyttes hvis annulleringen sker indenfor den første halve time. ‘Udbetaling’ sker, hvis turneringen annulleres senere.
   ‘Rollback’ giver alle spillere – selv dem som allerede er udgået – deres penge tilbage. (gebyr + indskud).
   ‘Udbetaling’ opdler præmiepuljen efter disse tre trin:

   Alle tilbageværende spillere vil modtage det beløb, som næste eliminerede spiller i turneringen skulle have modtaget. (Hvis dette beløb er nul, vil indskud blive udbetalt).

   1. 50% af den resterende præmiepulje bliver fordelt ligeligt blandt de resterende spillere.
   2. Den resterende præmiepulje bliver fordelt proportionelt med mængden af chips hos spillerne på annulleringstidspunktet.

   Ud over disse tre trin, vil alle tilbageværende spillere også få deres indskud igen.

   Spillere der allerede har modtaget en præmie, vil beholde denne.
   En annulleret Sit&Go turnering, vil altid resultere i en udbetaling.

  • Hvorfor starter spillet ikke? Alt hvad jeg kan se er en grå firkant.

   Din browser skal være kompatibel med Java 1.1. Alle nyere udgaver af Netscape og Explorer er dette. Hvis du kan, bør du downloade og opgradere. Hvis ikke, se om du har en browser på computeren, som virker bedre. Du kan også teste din browser for Java kompatibilitet.

   Vi anbefaler, at du benytter en af de nyere udgaver af Internet Explorer, for at kunne drage fordel af alle mulighederne i spillet. Minimumskravet er version 7 af Internet Explorer eller version 6 af Netscapes browsers.

   Alle spil fungerer bedst med den seneste Java plug-in.

  • Kan jeg bruge pokerklienten på min Mac-computer?

   Det er ikke muligt at downloade klienten til Mac.

  • Hvad er rake?

   Rake er et beløb, som huset tager fra alle spillere, som betaling for at kunne benytte spillene. Hvis der ikke er et flop eller en ‘fourth street’ i stud poker, vil der ikke blive krævet rake.

   Rake-strukturen er baseret på Big Blinds og kan variere afhængigt af antallet af spillere.

  • Hvordan ser rake-strukturen ud?

   Vores ‘For sjov’ spil er gratis. Hvis du vil spille for ægte penge, vil et lille beløb, kaldet rake, blive trukket fra potten. Kun puljer hvor der ses et flop i Texas eller Omaha, et ‘fourth card’ gives i 7-stud eller et ‘draw’ forekommer i 5-Draw og 2-7 Triple Draw, bliver raket. Kun spillere som har fået kort (aktive spillere) betragtes som siddende ved bordet.

   NO LIMIT, POT LIMIT, ½POT LIMIT, FIXED LIMIT OG SPREAD LIMIT:
   Hvis du deltager i en €40 pot, som du har skudt €4 i, er dit bidrag 10% af puljen. Hvis husets grænse for det bord er 5%, vil du have genereret 20 cents i rake (5% af 40 = €2. 10% af €2 = 20c). Spilleren som vinder puljen, vil få fratrukket 5%, og vinder derfor €38.

   For borde med 3-10 spillere og takster over 0.05/0.10, tager huset 5% af puljen op til et maksimum på €3 eller $3, afhængigt af valutaen. For heads-up borde med takster på over 0.05/0.10, tager huset et maksimum på 5% op til €1/$USD.

   For alle borde med lavere takster end dette, tager huset 10% op til et maksimum på 10 cents i bordets valuta.
   Raked hånd definition: En raked hånd, er en hånd hvor en spiller bidrager og ser et flop.

  • Hvordan optjener jeg spillerpoint?

   For hver 1$ rake du bidrager med, vil du optjene 10 loyalitetspoint. Eftersom din konto er i €, vil dine optjente point være afhængige af kursen mellem $/€.

   Du kan se en opdateret oversigt over hvor mange loyalitetspoint du tjener pr. 1€ rake hos NordicBet under >>Loyalitetspoint >> Sådan optjener du point.

   Kampagner/Bonusser

  • Hvad er en kampagnebonus?

   En kampagnebonus, er en kontantbonus som du kan modtage i forbindelse med vores kampagner og tilbud. Det er en procentvis bonus, som du kan modtage for at indbetale og overføre penge til din pokerkonto. Hvis bonussen er på 100% og du indbetaler €100, vil bonussen lyder på €100, som vil blive frigivet, når du har opfyldt de medfølgende krav for bonussen.

  • Hvordan aktiverer jeg kampagnebonussen?

   For at kunne aktivere bonussen, skal du indbetale til din NordicBet konto. Det er beløbets størrelse som afgør, hvor stor din bonus bliver. F.eks. hvis bonussen er 20% og du indbetaler €100, vil bonussen være €20.

  • Hvad er en reload bonus?

   En reload bonus, er en kontantbonus, som en gang imellem er tilgængelig hos NordicBet. Det er en procentvis bonus du får, for at indbetale til din konto. Hvis bonussen er 20% og du indbetaler €100, vil bonussen være €20.

  • Hvordan aktiverer jeg reload bonussen?

   Log ind på din konto og tryk på ‘Tilgængelige bonusser’. Hvis du har modtaget en bonuskode, kan den bruges til at aktivere en bonus, som derefter vil være tilgængelig for dig.

  • Skal jeg indtaste en kode for at aktivere min reload bonus?

   Du behøver ikke at indtaste en kode for at få din reload bonus, hvis det ikke er specificeret i tilbuddet.

  • Hvordan og hvornår udløser jeg reload bonussen?

   For at modtage bonussen, skal du optjene spillerpoint nok indenfor et bestemt antal dage efter aktiveringen, hvis intet andet er nævnt. Hvis en bonus f.eks. kræver 10 VIP point for hver euro, så vil en reload bonus på €20 kræve 200 spillerpoint. Lige så snart du har samlet point nok, vil bonussen automatisk blive overført til din pokerkonto.

   Bemærk venligst, at du ikke kan benytte tidligere optjente point. Kun point optjent efter aktiveringen tæller med.

  • Hvordan burger jeg mine VIP-point til at udløse bonussen?

   Bonusser udløses automatisk, når det krævede antal point er optjent.

   Forbindelsesproblemer

  • Hvad sker der, hvis jeg mister forbindelsen under et spil?

   Hvis du mister forbindelsen under et spil, vil softwaren forsøge at forbinde dig automatisk igen. Hvis du af og til har problemer med din ISP (Internet Service Provider), anbefaler vi, at du har en alternativ udbyder til rådighed.

   Hvis du ikke reagerer, når det er din tur og du stadig er med i potten, vil du blive markeret som siddende ude og checke/folde indtil du vender tilbage.

   I det uheldige tilfælde, at du ikke er i stand til at reagere på grund af mistet forbindelse, vil du blive betragtet som ‘Kunstigt all-in’. Det betyder, at du vil blive betragtet som all-in hvis du løber tør for chips, når du har placeret dit sidste bet/call, men selvfølgelig kun er med i den del af potten, som du kunne bidrage med. Bemærk venligst, at ’Kunstig all-in’ kun kan forekomme i Fixed Limit cash games og ikke i andre typer spil (Pot Limit, No Limit osv..), eller i turneringer.

  • Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mister forbindelsen midt i en turnering?

   Prøv at logge ind igen så hurtigt som muligt. Du vil stadig sidde på din plads, og vil checke/folde indtil du kommer tilbage. Spillet kører på autopilot indtil du er retur. ‘Kunstigt all-in’ forekommer ikke i turneringer.

  • Mit turneringsbord ’frøs’, men jeg kan ikke komme tilbage til spillet?

   Det er ikke usædvanligt, at du bliver timet ud og din session udløber. Det vigtigste er, at du kommer tilbage til turneringen så hurtigt som muligt. Luk bordet og genstart klienten. Du kan komme tilbage til turneringen imens systemet checker/folder for dig. Du mister intet udover dine blinds, når det er din tur.

  • Hvorfor bliver meddelelsen “Serveren svarer ikke” ved med at dukke op, når jeg prøver at logge ind fra mit kontor?

   Du sidder sikkert bag en "firewall". Det er en sikkerhedsforanstaltning, som beskytter dit firma imod uautoriseret adgang. Blandt andre ting, reducerer det kommunikationen ud af firmaet til et par få kanaler, og det er ikke sikkert at vores pokerklient er på listen over tilladte brugere.

   Prøv at konfigurere firewallen til at acceptere på port 2100 for Texas Hold'em og kontakt os, hvis du har brug for mere information.

Vi bruger cookies og tracking-teknologier til at give dig den bedste oplevelse på vores side og for at vise dig relevant indhold i henhold til vores Cookiepolitik. Du kan ændre disse indstillinger under. Cookie-indstillinger
Acceptér