Friske spiltips fra Steffen Dam

Hver uge får du de bedste spiltips fra vores spilekspert Steffen Dam, som tager dig med bagom hans anbefaling.
Nederst på siden kan du finde hans 10 seneste spiltip og se om du burde have spillet med.


Napoli – Liverpool (asian handicap 0,5 : 0), 1 til 1,65

Liverpool er godt nok forsvarende vindere af Champions League og har startet sæsonen overbevisende, men alligevel er det svært at se, at de skal være så store favoritter i denne kamp. For et år siden var man også i Napoli i gruppespillet – her tabte man med 1-0 og med sine meget fanatiske fans i ryggen, er Napoli da også en svær størrelse at have med at gøre på San Paolo.

Det lykkedes godt nok Arsenal at vinde på banen i sidste års Europa League, men ellers er det sjældent, at Napoli taber de store kampe i Europa på hjemmebane, og man spillede også en flot kamp, da det blev 1-1 mod PSG. I den omvendte kamp på Anfield var man også godt med, og kun en stor redning af Alisson fik faktisk reddet Liverpool videre i Champions League og sendt Napoli ud.

Han kommer næppe til at levere mirakler i denne kamp, da han først lige er begyndt træningen igen efter sin skade og derfor forventes det, at Adrian også står denne kamp. Det er i sagens natur en svækkelse for Liverpool i en på papiret svær udekamp, hvor man må formodes at få flere chancer imod sig end man normalt gør i Premier League – hvor man ude har mødt Burnley og Southampton.

Spillemæssigt har Liverpool ikke helt ramt niveauet fra sidste sæson, men har stadig voldsom stor individuel klasse i front. Det kan også blive afgørende i dag, men modsat lever Liverpool også fint med uafgjort i den på papiret klart sværeste kamp i gruppen, så de vil næppe det helt vilde ved uafgjort mod slutningen af kampen. Dertil kommer, at Napoli stort set er i stærkeste opstilling.

De mangler godt nok Arkadiusz Milik, som næppe bliver klar til kampen, men han har været ude hele sæsonen, så værre er tabet heller ikke – og ellers kan man mønstre bedst mulige hold. Der er ikke tale om stor værdi, men Napoli bør stadig være et udmærket spil til aftenens kamp.


Steffen Dams seneste bettingtips

16. september: Vendsyssel – Kolding IF 1 til 1,97

16. september: Lyngby – FC Midtjylland : Resultat 2 + Begge hold scorer ikke til 2,85

14. september: Tottenham – Crystal Palace: asian handicap (0 : 1,5), 2 til 1,75

14. september: Real Madrid – Levante: asian handicap (0 : 1,5), 2 til 2,22

8. september: Fredericia-Nykøbing Asian Handicap (0:0,5) 2 til odds 1,91

7. september: Serbien-Portugal, Begge hold scorer til 1,91

6. september: Gibraltar – Danmark : Dansk sejr og under 3,5 mål til 2,60

1. september: Roskilde – Fredericia 2 til 1,88

31. august: FC Nordsjælland – Hobro, asian +1.5, 2 til 1,61

29. august: Vejle – Viborg under 2,5 mål til 2,05

Om Steffen Dam

Steffen Dam er spil- og bettingekspert her på NordicBet Blog. Han er en af landets førende sportsbettere og  har levet af sportsbetting i mere end 15 år , hvor han har tjent millioner af kroner på det. Han har tidligere optrådt som fodboldekspert på TV3+ i deres Premier League-studie, i fodbolddebatprogrammet Fodbold FM på Radio 24syv samt i diverse fodboldpodcast. Her på siden kan du flere gange om ugen følge med i de gratis spiltips, som Steffen anbefaler vores læsere. Ovenfor kan du se de seneste spiltip fra spileksperten, Steffen Dam.