Transfer Talk: Vandrørene er godt nok stille

Så er transfervinduets svar på Se & Hør’s Ugens Brandert tilbage – Transfer Talk. Sladder og sandheder i skøn vals, men der er godt nok stille på det danske transfermarked, hva´? Men egentlig ikke så overraskende. For topholdene FC Midtjylland, og Brøndby handler det primært om af fastholde trupperne og mesterskabskandidaturet uden for store sats.

Af Søren Sorgenfri


De blågule fans drøfter og forventer på sociale medier en ny angriber og eventuelt en ny venstre back, men det ligner et meget stille vindue på Vestegnen. Der kommer kun ind, hvis der sælges.

Som tidligere nævnt er Rønnow inde i varmen hos Eintracht Frankfurt

Hvilket tyskerne bekræftede i Bild forleden, og det er en interesse, der har stået på siden sidste sommer. Frankfurt vil gerne holde på Hradecky til sommer, skyde ham og slå til på Rønnow der. Med mindre Frankfurt får et bud på Hradecky, eventuelt fra Bayer Leverkusen, hvis Leno smutter, så sker der ikke de store transfer-brag hos Brøndby.

Brøndby siges at have den kroatiske angriber Antonio Colak på blokken med henblik på et sommerskifte, men det er hørt på vandrørene, så det skal holdes ud i strakt arm. Der er lang tid til sommervinduet, så meget kan ske.

FC Midtjylland vil heller ikke have stor interesse i større kabaler, så der skal et stort og anstændigt bud ind på Novak, og her vejer tyrkiske rygtespekulationer ikke tungt.

Som nævnt i sidste uge var både OB og AaB ude efter Kasper Kusk, men fynboerne har trukket følehornene til sig pga. økonomien i casen. AaB er stadig inde i billedet. Enten leje eller permanent overgang, men må formentlig vente pænt på, at FC København får hentet det nye blod ind, som de drømmer om. Rygtet siger Østeuropa, men har desværre ikke navne pt.

Ragnar Sigurdsson og FCK bliver the waiting game indtil sidst i vinduet.

I AGF kan der komme et bud fra Mechelen på AGF’s Mikanovic. Belgisk pressekilde siger, at der er dialog omkring ham, men at Mechelen skal afklare et behov på en anden position først, før de rykker på en ny back.

Andetsteds i Belgien ventes Westerlo at sælge DC – Daniel Christensen kan som en anden dansker i belgiske fodbold, Alexander Scholz ende med et klubskifte denne vinter. Club Brugge er meldt interesserede i Scholz, men den interesse blev i første omgang skudt ned i pressen. Kilder siger dog, at interessen for danskeren lever i bedste velgående, da Brugges franske stopper Poulain er på blokken i ’en markant større liga’.

Ingolstadts målmand Martin Hansen er ude i kulden, og forlænger formentlig lejeaftalen med hollandske Heerenveen sæsonen ud.

Leeds United har et beskedent transferbudget denne vinter, så midlerne rakte ikke til Erik Sviatchenko, der ellers var på blokken hos de hvidblusede.

Silkeborg er i markedet efter en stopper og en kant – hollandske kilder siger, der kan ske noget omkring Robert Skov i løbet af de næste uger.

FC Københavns Toutouh og Randers’ Marvin Pourie prøves afsat i klubber i den nedre halvdel af The Championship – da jeg endnu ikke er sikker på klubnavnene, så er det for nu. Ja, der er godt nok stille derude.