Transfer Talk: Om Slimane, Babacar, Bengtsson og en and sendt til hjørne

AF SØREN SORGENFRI

Baggrundsfoto: TT

Weekenden nærmer sig, og der kan lige klemme sig en ultrakort Transfer Talk ind.

FC Midtjyllands flirt med den islandske målmand Valdimarsson til en handel på 350.000 euro bliver ikke til noget. Islændingen forlængede forleden med Elfsborg – hvilket kunne åbne for en buy out handel til heden, men sagen er kold nu.

Apropos Sverige. Pierre Bengtsson takker af i FCK og rejser hjem til Stockholm og AIK Stockholm. Parterne er enige, og vi kan hejse flaget med ’done deal’ ud for den 33-årige svenske back, der vender tilbage til favoritklubben.

Jeg har den seneste uge forsøgt at blive klogere på Albin Ekdal og FC København. Det ligner et klub-kaos, hvor flere klubber er inde i billedet, og det synes ikke længere sandsynligt, at han kommer til FCK.

Det gør Babacar derimod. Den senegalesiske angriber forlader Sassuolo og skifter til FC København. En handel der har været livligt omtalt på rygteplan, men ifølge mine oplysninger så er det kun få detaljer, der mangler, så få, at vi også her kan finde ’done deal’ skiltet frem.

Det kan Brøndby ikke angående Slimane. Jeg er endnu ikke stødt på en kilde, der bekræfter der er hold i rygterne omkring et saudisk bud på ham. Så i stedet for ’done deal’ finder vi billedet af en and frem, og sparker den and til hjørne.

Club Brugge må også vente med at finde ’done deal’ stemplet frem. Kilder siger, at det belgiske bud på Skov Olsen er grundstødt på ’komplicerede forhandlinger med centrale aktører’. Den belgiske mesterklub har pengene klar, men der er brikker i puslespillet, der ikke vil finde sig til rette, som en kilde forklarer det.

Søren Sorgenfri

42 år. Fast fodbold-blogger for NordicBet. Redaktør for sportsappen ’Sport Inside’, forfatter til flere fodboldbøger, forlægger på sportsforlaget Helmin & Sorgenfri. Tidligere 10 år på BT Sporten og redaktør på fodboldmagasinet ’Clasico’.