Transfer Talk: La Liga interesse for Flores, FCK stopper på vej væk og lander Brøndby ’ny’ midtbane?

Transfer Talk kort.

FC København er ved at afskibe Lüftner. Der vil givetvis lyde et lettelsens suk blandt en del hvidklædte fans ved den melding. Tjekken har egentlig grundpotentialet i orden, men har ikke rigtigt rykket sig. Han var ikke med i den seneste ligatrup, og døren er åben for både et permanent skifte og lån. Han er dog med i truppen mod Stjarnan.

Det engelske transfervindue kommer til at eksplodere i løbet af de næste dage. Da det i år lukker allerede 9. august, så er der få dage tilbage og en del klubber er ikke for alvor kommet i gang. Det kan bringe Yussuf Poulsen i spil som en temmelig milliontung transfer – Everton og Newcastle er inde i billedet.

Silkeborg napper som rygtemeldt et par steder angriberen Shkodran Maholli og Esbjergs unge Anders Dreyer er stadig et varmt emne hos østrigske Rapid Wien. Sportsdirektør Freddy Bickel har ikke opgivet sidste sæsons profil i NordicBet Ligaen, men indtil videre har østrigerne ikke ramt den rette pris.

Men Rapid Wien står ikke alene med interessen. Den vender vi tilbage til i løbet af den næste uges tid.

Alt efter hvordan det går FCM’s europæiske togt, så kan det alligevel ende med et salg af Sanneh i vinduets sidste dage, hvis det går helt galt for ulvene, der fik en ærgerlig start med 2-1 nederlaget til Astana, men for nu bliver han umiddelbart i Herning efter Anderlects 5,5 millioner euro bud afvist.

Edison Flores glimrer ved sit fravær og er nu i en uges tid blevet væk fra AaB og omegn, som Nordjyske beretter.

Ifølge vores kilder har den situation flere elementer – blandt andet interesse fra La Liga-klubben Alaves, der dog ikke kan møde AaB’s prisskilt, men rasende gerne vil lande peruvianeren.

Yao har aldrig rigtigt fået chancen i OB og kan være på vej over Øresund – der er svensk interesse for kantspilleren.

Dortmunds unge Burnic siges igen at være et emne i Brøndby, der er i markedet for mindst to nye spillere og ifølge spansk pressekilde arbejder de blå-gule på en lejeaftale med Celtas Andrew Hjulsager – gammel kærlighed ruster som bekendt ikke.