Transfer Talk: Her er transfervejrudsigten for de kommende uger

Af Søren Sorgenfri

Solen står skarpt over Sandvig, men hvordan ser transferudsigten for de kommende uger? Her er en oversigt over lidt af den aktion, vi kan vente os.

Som tidligere nævnt i Transfer Talk så er FCN’s Mathias Jensen et varmt emne i Celta Vigo. Nu mere end et emne. Midtbanespilleren skifter til den spanske klub på en aftale af fem års varighed. Endnu et tungt salg af FCN på den anden side af 40 mio. kroner og et skifte, der er godt for spilleren med plads til udvikling. Det ligner umiddelbart godt agent-arbejde.

To spillere kan forlade FC København. Som tidligere nævnt er døren åben for et salg af Lüftner, og nu kan Gregus følge efter. Det er dog salg, vi skal forvente først sker – hvis overhovedet – sent i vinduet. Sælges duoen, så handler FCK.

Vi kan også forvente at se handling i OB, der ikke er færdige med at forstærke sig, og det samme gør sig gældende med AaB.

FC Københavns Kadrii er som bekendt et varmt emne, og det samme er Nicolaj Thomsen. Det er dog svært at se sidstnævnte tage turen hjem, da AaB ikke kan matche den lønpakke, som offensivspilleren har i FC København.

De svenske skriver om Brøndbys Tibbling til fransk bold er en and, og man må konstatere, at mængden af historier skrevet på den anden side af Øresund, hvor Brøndby på automatpilot smides ind i transferspekulationer på ingen måde er aftagende. 

Det ligner umiddelbart ikke, at der kommer flere bud på Brøndbys islandske stopper, Hermansson. Det bud der har været var fra Terek Grozny på 1,5 mio. euro.

Apropos de blå-gule så er en gammel.. eller gammel er han ikke.. kending et godt navn i NordicBet LIGA. Mathias Gehrt spøger i FC Helsingør og yderligere et par klubber i den næstbedste række.

FC Midtjylland har som tidligere skrevet her afvist et bud fra Anderlecht på Sanneh i størrelsen 5,5 mio. euro, men belgiernes interesse er ikke død. Nu afventer de FCM’s videre færd i Europa, og så kan vi vente et nyt bud sidst i vinduet på den stærke forsvarsspiller.

Esbjerg fik 2,5 mio. euro for Dreyer plus mulighed for upside. En del af de penge skal i spil nu til indkøb.

Hos udlandsprofferne ligner det, at toget er kørt for Schmeichel, og at han bliver i Leicester. Han er naturligvis en del af den målmandskabale, der pågår blandt Europas største klubber pt., men det ligner ikke, at han for alvor bliver en del af ballondansen i denne omgang.

Det gør Frederik Sørensen heller ikke på FC Kølns mandskab. Den blonde danske forsvarsspiller er sat til salg hos nedrykkerne og har umiddelbart ikke udsigt til en rolle på holdet.