NordicBet Transfer Talk: Prisen på Uhre og Ajax ude efter FCM-talent

Af Søren Sorgenfri

Heps. Det er fredag, så v kan lige nu at klemme en lille spæd omgang Transfer Talk ind. Lige det hurtige læs, mens automaten brygger en omgang wiener melange til den dekadente fredagsformiddag. Eller bare sort filter som alle os andre kører ned.

Til fads.

Det har længe ulmet med Brøndbys interesse for Uhre, og den blev så konkret og officiel alt det der forleden, men prisen er ikke så høj, som det meldes på diverse sociale medier. 3 millioner kroner landede prisen på, og selv om Uhre stadig på flere parametre skal slibes til, så må det siges at være et køb med en vis fornuft.

Transferkabalen om Frederik Rønnow fortsætter og to af de navne, der nævnes på vandrørene som potentielle afløsere, når landsholdsmålmanden ventes solgt til sommer, er to gange Hansen. FC Midtjyllands Jesper og Heerenveens lejesvend Martin.

Sidstnævnte står til fast spilletid i det hollandske efter Heerenveens normale førstevalg er langtidsskadet, og da Martin Hansen ikke er ønsket hos sin egentlige arbejdsgiver Ingolstadt, så vil er næppe være en høj pris på den tidligere FCN-målmand.

FC Midtjylland har udover Jesper Hansen talentfulde Oliver Ottesen og amerikanske Bill Hamid i truppen, og alt efter hvordan de to sidstnævnte gør sig i løbet af foråret på træningsbanerne, så kan der åbnes for et salg af snart 33-årige Jesper Hansen.

FC Midtjylland skød Novak af i et flot salg til Trabzonspor for 17-18 millioner kroner, men der kan være mere tungt transferguld på vej til Herning.

Stærke Rasmus Nissen er i søgelyset hos Ajax Amsterdam. Den hollandske storklub har ifølge mine oplysninger konkret interesse i at hente backen, og kilder siger, der arbejdes på en pris i lejet 4-5 millioner euro. Det er uvist, om det i givet fald skal en overgang med omgående effekt eller med tiltrædelse til sommer. Og det er måske også i det lys, man skal se den manglende udlejning af Mads Døhr Thychosen – for at have en gardering i tilfælde af nu og her salg af Nissen.

Andetsteds rykker Alexander Scholz tættere på et skifte til Club Brugge fra rivalerne Standard Liege. Liege skal dog bruge den danske forsvarsspiller i weekendens kamp, hvorfor dialogen først kan tage yderligere til i næste uge.