Vinderspil på Liverpool udbetales nu – Premier League er afgjort

Med over fire måneder tilbage af Premier League 19/20 sæsonen har NordicBet Danmark per dags dato valgt at udbetale alle single vinderspil på Liverpool.

Med 20 sejre i de første 21 kampe i sæsonen og med verdens pt. bedste hold, så ser vi allerede Premier League mesterskabet som afgjort og derfor har vi valgt at udbetale rekordtidligt”, siger NordicBets oddsekspert Martin Steen.

Alt er gået Liverpools vej i denne sæson og intet hold har nogensinde haft så mange point 21 kampe inde i Premier League sæsonen og derfor udbetaler NordicBet allerede nu singlespil på Liverpool. Dette er til trods for, at over 50 procent af alle vinderspil på Premier League er placeret på netop Liverpool som mestre.

“Liverpool har ikke tabt en kamp I hele sæsonen og de har set stærkere og stærkere ud i løbet af sæsonen. Der er ganske vist langt igen, men oddset er på nuværende tidspunkt 1,03 og vi tror ikke på at noget hold kan indhente førerholdet. Jeg har aldrig været mere sikker i min sag”, siger Martin Steen.

Der sker at spiludbydere udbetaler gevinster til spillere inden en sæson er færdigspillet, men aldrig har NordicBet udbetalt et spil så lang tid før. “Oveni risikoen for at skulle udbetale gevinst på endnu et hold, når sæsonen er færdigspillet, så garanter jeg personligt, at jeg hver dag i et år bærer trøjen fra det hold, der overhaler Liverpool”, siger Martin Steen.

I 2014 udbetalte NordicBet ligeledes tidligt på Premier League guld til Liverpool. Som bekendt snublede Liverpool og NordicBet brændte fingrene på den tidlige udbetaling.

Ved sæsonstarten var der odds 3,5 på Liverpool og 1,75 på favoritterne Manchester City. På nuværende tidspunkt er der odds 19 på Manchester City som Premier League vindere og odds 101 på Leicester.

Udbetalingen af spil på Liverpool som 19/20 Premier League vindere gælder alle singlespil placeret hos NordicBet.dk inden dags dato (09.01.2020).