Venter der Manchester magiske minutter i Barcelona?

FC Barcelona er naturligvis kæmpefavoritter efter en sikker 1-0 sejr i det første møde med Manchester United på Old Trafford.

Af Søren Sorgenfri

Kampen i Manchester viste, at Barcelona nogenlunde ubesværet kunne spille sig ud af englændernes pres, der ikke sad lige i skabet.

Men helt at afskrive Manchester United gør kun de tåber, der heller ikke frygter havet.

Hvedebrødsdagene er så småt forbi for Ole Gunnar Solskjær, der så sit mandskab hente 2-1 over West Ham i weekenden med hiv og sving efter en indsats, hvor ingen kunne have brokket sig, hvis londonerne havde fået noget med hjem.

Det er samme øvelse, som Manchester United skal ud i nu. De skal have noget med hjem fra Barcelona eller så er det slut med Europa for denne gang.

Det er ingen katastrofe at takke af i Champions Leagues kvartfinaler mod en modstander som Barcelona, som er ubesejrede hjemme i de seneste ni Champions League-kampe, der på alle måder er foran Manchester United, men Solskjær vil naturligvis minde sine spillere om, at netop Camp Nou tidligere har set magiske minutter for Manchester United. Det vil netop være effektivitet og reglen om udebanemål, der giver gæsterne håb. De har færrest afslutninger af alle kvartfinalister, men målt på effekt, så er de lige så skarpe som Barcelona.

Så nu er det bare spørgsmålet, hvordan Manchester United vil komme frem til de chancer.

Rashford og Lingard ventes med fra start og en fremstormende rolle til Pogba til at understøtte den belgiske muskelbøf, Lukaku, men er uden Shaw og Herrera.

Barcelona er uden Rafinha og havde visse problemer med midtbaneslaget i Manchester, og Valvarede vil muligvis styrke sin centrale midtbane, hvor den chilenske pitbull Vidal er klar til at blive sluppet fri.