Manchester City vinder Premier League 2018/19

Oddsene på hvem der vinder Premier League sæsonen 2018/19 taler sit tydelige sprog her inden 1. runde skal spilles. Manchester City forsvarer deres Premier League titel fra sidste sæson og genvinder pokalen 2018/19, lyder vurderingen fra NordicBet.

Sidste sæson var en overbevisende en af slagsen fra Manchester Citys side. De smadrede igennem Premier League og skrabede rekordmange point sammen og havde flere runde før tid sikret sig mesterskabet. Og på baggrund af den suveræne præstation fra sidste sæson og det spillermateriale er de lyseblå Guardiola-tropper klare favoritter til endnu en gang at vinde Premier League.

Udfordrerne til Premier League titlen 2018/19

I feltet lige bag ved Manchester City kommer de resterende og sædvanlige tophold i Premier League. Liverpool er vurderet til at være førsteudfordrere til Manchester City og Premier League mesterskabet. Liverpool havde en flot sæson sidste år og var det første hold, der vandt over Manchester City sidste sæson. Klopps mandskab forventes at være det hold, der vinder Premier League, hvis Manchester City ikke gør det.

Dernæst kommer de røde Manchester-drenge fra Manchester United. United sluttede sidste sæson på andenpladsen i Premier League og denne sæson forventer de selv, at det er deres tur til at vinde mesterskabet efter en del års tørke. Spillermaterialet er i hvert fald til det, så spørgsmålet er om Mourinho kan få sine stjerne til at spille sammen og spille som et mesterhold.

Efter Manchester United finder på de blå fra London. Chelsea har fået ny træner i Sarri efter Antonio Conte blev smidt på porten. Chelsea er stort set hvert år et hold, de andre klubber skal holde et skarpt øje til. De er gang på gang seriøse udfordrere til Premier League titlen, men denne sæson må de se sig overgået af de tre førnævnte klubber.

Et hold som de seneste år har været så tæt på og ”lige ved og næsten” er Tottenham. De skal selvfølgelig medregnes som et seriøst tophold i Premier League, men kigger man på vores odds, bliver det heller ikke denne sæson, at de kommer til at tage guldet hjem til Nordlondon. Tottenham skal i denne sæson finde sig til rette på deres nye Tottenham Hotspur Stadium, og det har for andre klubber i historien vist sig at være lidt af en opgave, samtidig med man skal skabe gode resultater i den hjemlige liga og i de europæiske turneringer. Dog skal de ikke helt regnes for ude, for Tottenham har gang i et spændende projekt med en toptræner og en masse dygtige spillere, som alle spiller sammen som ét hold og får det til at gå op i en højere enhed. Derudover skal man ikke glemme danske Christian Eriksen og evigfarlige Harry Kane.

På den sidste ”Big Six”-plads finder vi Arsenal. Arsenal har de seneste sæsoner haft det svært, og vi spår, at det igen i år bliver svært for The Gunners at holde trit med de andre tophold i Premier League. Det er i hvert fald meget svært for os, at se realistisk på Arsenal som vinder af Premier League 2018/19. Arsenal er dog ikke det samme hold, som sidste år og de tidligere 22 år. Trænerlegenden, Arsene Wenger, er jo som bekendt ikke længere Arsenal-manager – det er Unai Emery. Arsenal bliver i hvert fald spændende at følge den kommende sæson.

Resten af holdene i Premier League

Disse førnævnte seks tophold er ifølge vores odds de bedste bud på en Premier League-vinder 2018/19, men du kan selvfølgelig også spille på de resterende hold. Hvem ved, måske er der et hold, der ”laver en Leicester” og på overraskende vis vinder Premier League for næsen af alle de store klubber?

Pligttekst
Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i oddsene, der er lavet efter denne artikel er gået online på bloggen (2. august 2018). Det er altid oddsene, som du finder på NordicBets sportsbook, der er gældende.