Livestream alle La Liga kampe hos NordicBet


NordicBet giver dig muligheden for at streame alle La Liga kampe. Aldrig har spansk fodbold været tættere på, og du kan selvfølgelig streame både fra mobilen og fra din computer.

Følg Messi, Benzenma, Griezmann – og alle danskerne i den bedste spanske liga.

Blandt de store europæiske ligaer er der få, der kan matche La Liga på finesse, første touch og spektakulære mål. Måske er der noget i maden på den iberiske halvø, for alt der gøres med en bold virker ubesværet og let. En ting er helt sikker, spansk fodbold er det krydderi, som alle fodboldfans har brug for. Bare sørg for, at du har penge på din NordicBet-konto, og så kan følge alle kampe live!La Liga er som bekendt den øverste division i Spanien. I en årrække så det ud til, at den spanske topdivision også var den øverste division i Europa, de spanske hold dominerede store turneringer både på klub- og landsholdsniveau.

Ud over at være legepladsen for muligvis verdens bedste fodboldspiller igennem tiden, argentinske Lionel Messi, har spansk fodbold i årevis produceret både hold og spillere af højeste kaliber.

Mange husker sikkert det spanske landshold, der på et tidspunkt var den regerende mester i både verdensmesterskabet og i det europæiske mesterskab, alt imens spanske klubhold hærgede europæiske klubturneringer.

Siden årtusindskiftet har La Liga klubber vundet Champions League og Europa League imponerende 19 gange ud af 40 gange, hvilket bekræfter, at den spanske liga er en af de absolut stærkeste i verden.

Barcelona og Real Madrid har været blandt de bedste i en årrække, og på et tidspunkt virkede det som om afstanden imellem de to giganter og resten af ​​landets store klubber var uoverkommelig stor.

Mens Sevilla vandt Europa League tre gange i træk mellem 2014 og 2016 sejrede Barcelona og Real Madrid i Champions League, hvor Real Madrid tog kagen med sine fire triumfer i fem sæsoner. En serie der kun blev afbrudt af Barcelonas triumf i foråret 2015. Med to så stærke hold er det altid et brag, når klubberne mødes i El Classico – en kamp du nu kan følge med vores live streaming.