Kom på casino plyndringstogt med Conan

Gå bersærk med verdens mest frygtindgydende sværdmester – Conan Barbaren er klar til eventyr, er du? Med hjælp fra Conan og hans famøse sværd, giver NetEnt nu spillere muligheden for at plyndre for at få den store gevinst!

Kort om spillet – tre spil i et

Conan er en spillemaskine med 6 hjul, 4 rækker og 24 udbetalingslinjer. Der er også masser af forskellige features.

Conan spillemaskinen inddeler sine seks hjul i tre forskellige sektioner – der er tre sektioner af 2×4, hver af disse er forbundet til et af de diverse features.

Tower Wilds feature forekommer på de to første hjul – Tower Wilds kan forekommer og udvide sig og dermed dække enten halvdelen af hjulet eller hele hjulet – det er nemlig en expanding wild. Tower Wilds erstatter alle symboler på nær scatter symbolet.

hjul tre og fire forekommer der Mystery symboler, de kan forekomme enten selvstændigt eller stablet på hinanden – derved forvandles de til Tower Wild eller Batlle Wild.

Hvis man får et helt hjul fyldt med Mystery symboler, udløser dette Mystery Multiplier – disse kan forhøje din gevinst med enten x3 eller x7. Hvis du er heldig nok og spinner dig til et helt hjul med Mystery symboler, og får et Tower Wild eller et Batlle Wild, så udløses Troth Amon feature der vilkårligt tilføjer imellem tre til seks yderligere Mystery symboler til rullerne for at forhøje din gevinst endnu mere.

hjul fem og seks kan der forekomme Battle Wild – dette wild symbol kan forekomme på begge hjul og udvider sig op til tre symboler sidelæns til de nærliggende ruller. Battle Wild erstatter alle symboler, på nær Scatter symbolet.

Ekstra spins

Et andet højdepunkt ved denne spillemaskine er de tre ekstra spins features – får at få ekstra spins, skal man blot have tre eller flere Scatter symboler, hvor som helst på hjulene.

Tre, fire, fem og seks Scatter symboler tildeler 10, 15, 25 eller 50 ekstra spins! Man kan vælge imellem City of Thieves ekstra spins, Temple of the Serpent ekstra spins eller Walls of Tarantia ekstra spins.

I City of Thieves kan Tower Wilds spinnes frem og derefter udvide op eller ned for at dække hjulet enten delvis eller helt.

I Temple of the Serpent kan Mystery symbolerne komme på spil – i disse ekstra spins, kan de forekomme på alle rullerne. Hvis man er heldig nok at spinne sig til et helt hjul med Mystery symbolerne, så aktiverer man Mytery Multiplier funktionen, som så øger gevinsten med enten x3 eller x7.

I Walls of Tarantia kan Battle Wilds forekomme og udvide sig op til tre symboler sidelæns til de nærliggende ruller.

Funktioner

  • Scatter symboler
  • Tower Wilds
  • Mystery symboler
  • Mystery Multipliers
  • Battle Wilds
  • Troth-Amon feature
  • City of Thieves ekstra spins
  • Wall of Tarantis ekstra spins

Conan spillemaskinen kan virke kompleks, men det er den slet ikke, da det eneste man skal huske på er at de tre sektioner har forskellige features. I bund og grund er der næsten tre mindre spil i selve Conan maskinen, som kan linkes til hinanden for at give en endnu større gevinst.

TIP! Et godt spiltip at tage Temple of the Serpent ekstra spins frem for de andre, da multiplikator effekten kan føre til den største udbetaling i spillet.