Vild med dans – hvem vinder?

Foto: TT

Endelig er “Vild med Dans” tilbage – de nye dansere indtager din skærm hver fredag kl. 20:00 på TV2. Kan du regne ud, hvem der bliver årets vindere allerede på nuværende tidspunkt?

Stem nedest på siden og se om du er enig med resten af Danmark!

Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald byder velkommen til den 16. sæson af ”Vild med dans”. Programmet havde præmiere i sidste uge – fredag den 13., men for deltagerne var det en ganske heldig dag, da der nemlig ikke var nogen eliminering. I denne uge har de dansende par både dommerkarakter og SMS stemmer med fra forrige uge.

Spil på din favorit i “Vild med Dans” hos NordicBet

I år byder “Vild med Dans” velkommen i et nyt studie på Østerbro, men de stopper ikke der med de spændende overraskelser, Marianne Eihilt er nemlig tilbage som dommer. For “Vild med Dans” kendinge er navnet meget bekendt, da Marianne både har været dommer og deltager før – i 2008 vandt hun sågar med Joachim B. Olsen.

Der er også en ny professionel danser på spil, Martin Parnov Reichhardt som danser med skuespilleren, Marie Bach Hansen. Altså kan vi hurtigt blive enige om at dette sæsons program byder på nogle fede overraskelser.

Spil på din favorit i “Vild med Dans” hos NordicBet