Tour de France – Spiloptakt


Foto: TT

Af Redaktionen


Til hver eneste Tour de France etape i 2019 kommer vi med en spiloptakt, hvor du vil få vores bud på en etapevinder. Derudover finder du også vores outsiderbud til et top-3 spil, hvor du kan finde et lidt højere odds.

21. etape – 128 km – flad etape

Så står den på paradekørsel. Egan Bernal skal fejres på behørig vis med champagne på cyklen. Ligeledes skal vinderne af den grønne trøje, den prikkede og vinderne af holdkonkurrencen. Etapen er som vi kender den ikke noget specielt udfordrende i forhold til resten af Tour de France, men den skifter karakter, når paradekørslen er overstået. Ryttere og hold, der ikke har fået nok ud af løbet, skal ud og give sponsorerne noget for pengene ved at være i fokus på rundturene i Paris. 

Til etapen tror vi på, at det er det klassiske Champs-Élysées væddeløb, hvor flere forsøger at komme afsted, men de store sprinterhold styrer sagerne, som de ønsker. Derfor tror vi også slaget står mellem de største sprintere. I år tror vi på, at Peter Sagan endeligt gør det. Den grønne trøje gennem så mange år skal simpelthen prøve at vinde på Champs-Élysées og ingen af de andre sprintere har domineret massespurterne. Ligeledes har Sagan lignet en mand med overskud gennem bjergene og vi tror på det overskud giver gevinst i Paris. Vores outsiderbud til top-3 tager udgangspunkt i sidste år. Sidste år vandt Alexander Kristoff højest overraskende i Paris, hvormed han viste at han kommer bedre igennem et langt etapeløb end mange andre.