Super Bowl Specials: Spilforslag af Lars Aanæs

På søndag finder Super Bowl sted i Atlanta, Georgia. Det betyder også, at vi her på NordicBet har masser af spændende odds på kampen. Lars Aanæs giver her sine favoritodds inden den store kamp.

Af Lars Aanæs

Tidligere på ugen leverede jeg en vurdering af kampen, omkring hvem jeg tror går hen og bliver Super Bowl-mestre, når vi har ramt mandag morgen, dansk tid. På baggrund af det skriv, så vil jeg her også komme med mine anbefalinger til en håndfuld spil plus det løse, som jeg meget vel selv tester af under den store dyst mellem New England Patriots og Los Angeles Rams.

Robey-Coleman er slotcornerback for Los Angeles Rams og kommer til at stå meget overfor Julian Edelman natten til mandag. Jeg forventer en del korte kast af Brady, og især til Edelman, ligesom jeg forventer en del løb. Alt det gør muligheden for, at Robey-Coleman får en håndfuld tacklinger stor, og jeg synes af den grund, der er god værdi i spillet.

Patriots forventer jeg vil køre mange lange drives, og gøre det ved at tage små korte spil og ikke være så eksplosive. Det vil også betyde, at Patriots og Tom Brady vil komme ned i Rams’ redzone en del gange, og derfra vil den hårde kamp om yards for alvor begynde. Michel har gentagende gange i år vist sit værd for Patriots i endzonen og jeg tror, at han kan få en stor dag. Der er derfor god mulighed for, at han laver mindst to touchdowns i dette opgør.

James White bliver aldrig nogen stor profil i ligaen som running back, eftersom Patriots næsten aldrig lader ham løbe bolden. I stedet har han vist noget nær de bedste hænder fra en running back i ligaen, og i mine øjne er det næsten givet, at White griber omkring 10 bolde i den her kamp. Af den årsag synes jeg også, at dette odds er en gave.

Det er to rigtig stærke kickere, som er med i årets Super Bowl. På trods af en lille skade til Greg Zuerlein var han iskold mod New Orleans Saints i NFC-finalen. Hos Patriots står Stephen Gostkowski, som har stået i denne situation mange gange. Selvom han har været usikker til tider de sidste par år, så tror jeg ingen af de her to kickere brænder et spark i Falcons’ indendørshal og sørger for ikke at blive forhadt af den grund.

Dette er for at tage et lille sats. Forventer vi, Patriots vinder Super Bowl, så er Tom Brady den ubestridte favorit, og giver også blot odds 1.90 igen. Der er dog scenarier, hvor det kan blive enten Sony Michel eller James White. Jeg går i denne situation med White, som jeg tror får en rigtig stor kamp, som bliver yderst kampafgørende. Der skal et par touchdowns til, og gerne omkring de mindst 15 grebet bolde og lidt løbet bolde også før det kan ske, men til odds 21.00 er det noget jeg vil prøve.

Jeg har Patriots som mine favoritter, og hvis du har læst min analyse af opgøret, så tror jeg også de vinder 27-24. Derfor vil jeg også gerne spille på Patriots til at vinde med over 2,5 points til odds 1.91. Som minimum bør man give det hold, man tror vinder Super Bowl, et spil.